News_RKB_Rabbid-peach-interview_1920x680

Een interview met Mario + Rabbids Kingdom Battle’s Rabbid Peach

Dames en heren, we hebben het interview waar iedereen op zit te wachten. Een intiem onderonsje met de meest GELIEFDE rijzende ster in de Mario + Rabbids Kingdom Battle-trailer hier, Rabbid Peach! Niemand in de lobby kon zijn ogen afhouden van Rabbid Peach toen ze in haar volstrekt originele, chique, roze outfit met kroon naar ons kantoor kwam voor dit exclusieve interview. Dit zijn wat fragmenten afkomstig van Hare Majesteit zelf (voor jullie leesplezier vertaald door de geweldige Beep-0):

Ik heb misschien geen neus, maar ik ruik de angst van mijn vijanden!

Ten eerste wil ik even zeggen dat het een genoegen is om u hier te hebben, Rabbid Peach! Lukt het om u aan te passen aan uw nieuwe leven hier?

"Nou, het is wel... anders. Er valt veel te knokken, en DAAR ben ik erg goed in. Ik heb misschien geen neus, maar ik ruik de angst van mijn vijanden! Maar er is wel een groot gebrek aan stijl voor een meisje zoals ik. Heb je wel gezien wat die slechteriken AANhebben? Bah."

Begrijpelijk! U had het over knokken, kunt u daar nog iets meer over zeggen?

"Jemig, het is eigenlijk heel simpel, liefje. De rest van mijn geliefde team heeft het misschien af en toe moeilijk, maar ik doe het met twee vingers in mijn neus. Die slechteriken doen me niets. Ze zijn wel fijn om te oefenen."

Indrukwekkend! Hoe is het om in een team te werken, in het bijzonder met legendes zoals Mario?

"Het team heeft me natuurlijk voor van alles NODIG om goed te kunnen functioneren, maar ze zijn best schattig. Ze bedoelen het goed en ik weet dat niet zomaar iedereen zo goed kan genezen als ik. Maar Mario? Die man kan ALLES! Hij is sterk, snel, slim en ook nog eens ongelooflijk knap. Je kunt wel zeggen dat hij en ik een droompaar zijn."

Over paren gesproken, Mario en Peach zijn een iconisch paar! Hoe ziet u de situatie nu u er zelf bij hoort?

"Hmpf. Gaan we het nu over mij hebben, of over onbelangrijke dingen?"

Sorry, sorry. Nu weer over u. We hebben gehoord dat u verslaafd bent geraakt aan het fenomeen 'selfie'. Wat is het geheim voor een goede profielfoto?

" Ze giechelt. "Nou, ten eerste moet je natuurlijk een schitterende diva zijn zoals ik. Ten tweede moet je het unieke moment vinden voor die perfecte selfie. Gevaar is verleidelijk, baby. Ten derde? Laat. Je. Zien. Oh, trouwens, om de BESTE foto's te zien van een PERFECT model, volg je @rabbidpeach op Insta!"

"Er is hier plaats voor één vorstelijke vrouw, en dat is moi"

Wauw! Er zijn vast hele volksstammen van mensen die u inspireert. Wat zou u iemand aanraden die het net zo ver wil schoppen als u?

"Begin er niet aan. Er is hier plaats voor één vorstelijke vrouw, en dat is moi."

Hartelijk dank voor uw tijd, Rabbid Peach. Het was een genoegen om u te interviewen. Wilt u nog iets zeggen tegen alle fans thuis voordat u weggaat?

Rabbid Peach had op dit moment haar mobiel al gepakt en begon honderden selfies te nemen in de kamer. "Hmm? O, eh, koop geen stomme kleren en wees altijd jezelf! Laat niemand je intimideren of verdrietig maken, je bent sterk, onafhankelijk en je bent je eigen toekomst! Oh, en vergeet niet mijn sociale-media-accounts te volgen! Kusjes en tot ziens bij de grote release van de game op 29 augustus!"

Recente berichten

[2019-01-18] Fuposet Spotlight Header

Community-portret #2: Maak kennis met Fuposey

Het is tijd om kennis te maken met Fuposey, een gepassioneerd artiest met een talent voor het tekenen van een zeker spook!

24-01-201912:00 PM

Meer info

[2018-12-13] MRKB Communty Competition Guide Header

Community-competitie: Inschrijvings-gids

Een korte gids om je op weg te helpen in de Community-competitie!

13-12-201809:00 AM

Meer info

[2018-12-13] Roadmap Header

Community-competitie Overzicht

De community-competitie is nu online, net als het overzicht voor de komende drie seizoenen! Neem een kijkje om te zien welke uitdaging nu live is.

13-12-201809:00 AM

Meer info

[2018-12-10] Community Challenges Header

Doe mee aan de Mario + Rabbids: Kingdom Battle Community-competitie!

Doe mee aan onze wereldwijde competitie en maak kans op deelname aan een Versus-toernooi tegen andere gehaaide spelers in onze studio.

10-12-201809:00 AM

Meer info