[2017-08-21] R_Peach_Character_Cover

Rabbid Peach vertelt: Zo maak je selfies terwijl je vijanden onderuit beukt!

22-08-2017 12:00

Rabbid Peach is snel verveeld en een pittige tante. Deze prinses weet hoe ze moet knokken! Ze is ervan overtuigd dat ze de mooiste en stoerste held op het strijdtoneel is en ze laat de kans om een selfie te maken nooit lopen, ook als dat misschien niet heel handig is. Deze vechtersbaas is ook een goede genezer, en ze houdt altijd een oogje op haar geliefde Mario.


VAARDIGHEDEN :

AANVAL:
  • BLAFFER: Net als haar geliefde Mario gebruikt Rabbid-Peach een blaffer. Ze heeft een middelgroot bereik en kan op vijanden schieten die niet achter volledige dekking staan.
  • BEVEILIGER: Het secundaire wapen van Rabbid-Peach is een mijn die zelf beweegt en die zijn eigen gezondheid heeft. De mijn gaat naar de vijanden toe en explodeert als hij ze heeft bereikt en richt veel schade aan in een bepaald gebied. Hoe ver ze ook rennen, de beveiliger houdt ze altijd in de gaten!
TECHNIEK:
  • GENEZING: Rabbid-Peach neemt haar vijanden keihard te grazen, maar ze geeft ook heel veel om haar bondgenoten. Met haar vaardigheid Genezing kan ze een groot deel van de gezondheid van alle helden in de buurt herstellen.
  • SCHILD: Als genezende heldin heeft Rabbid-Peach wel bescherming nodig. De vijand zal namelijk altijd proberen om haar koste wat kost uit te schakelen. Gelukkig heeft ze een schild dat schade van vijanden een beurt lang absorbeert.
BEWEGING:
:
  • DUBBELE TACKLE: Rabbid-Peach heeft een speciale vaardigheid waarmee ze twee vijanden op een rij kan tackelen als ze beweegt. Dit is vooral handig als vijanden bij elkaar zitten.

TIPS EN TRUCS:

  • BEVEILIGER – VERDEDIGINGSSTRATEGIE: De beveiliger richt niet alleen veel schade aan bij de troepen van de vijanden, maar het is ook een goede afleidingsmanoeuvre. De beveiliger activeert de reactievaardigheden van je vijanden en maakt zo een veilig pad voor je helden.
  • GENEZING X GENEESSPRONG: Hun persoonlijkheden mogen dan verschillend zijn, maar Rabbid-Peach en Peach zijn een goede match wat betreft geneeskrachtige combo's. Nadat Rabbid-Peach dichter bij de andere helden komt en haar techniek Genezing gebruikt, kan Peach samen met haar een Teamsprong uitvoeren en vlakbij iedereen landen. Ze activeert dan haar Geneessprong die nog meer gezondheid herstelt.
  • KRIEBELVOETEN X DUBBELE TACKLE X BEVEILIGER: Soms zijn vijanden in staat om Buitenschild te activeren. Deze verdedigingsvaardigheid zorgt ervoor dat de eerste/volgende aanval op hen geen effect heeft. Om deze vaardigheid tegen te gaan kan Luigi de bewegingsvrijheid van Rabbid-Peach vergroten met kriebelvoeten. Dan kan zij door de verdediging van de vijand breken en een dubbele tackle uitvoeren om hun Buitenschild te vernietigen. Ze kan dan terug naar haar eigen eerste positie om op ze te schieten of ze kan een Beveiliger op ze afsturen.
  • BEVEILIGER X MAGNEETDANS: Rabbid Mario kan Magneetdans gebruiken om de vijanden in dekking aan te trekken en ze in hetzelfde gebied te laten verzamelen. Daarna kan Rabbid-Peach haar Beveiliger naar het midden van de vijanden sturen.

Recente berichten

[2019-01-18] Fuposet Spotlight Header

Community-portret #2: Maak kennis met Fuposey

Het is tijd om kennis te maken met Fuposey, een gepassioneerd artiest met een talent voor het tekenen van een zeker spook!

24-01-201912:00 PM

Meer info

[2018-12-13] MRKB Communty Competition Guide Header

Community-competitie: Inschrijvings-gids

Een korte gids om je op weg te helpen in de Community-competitie!

13-12-201809:00 AM

Meer info

[2018-12-13] Roadmap Header

Community-competitie Overzicht

De community-competitie is nu online, net als het overzicht voor de komende drie seizoenen! Neem een kijkje om te zien welke uitdaging nu live is.

13-12-201809:00 AM

Meer info

[2018-12-10] Community Challenges Header

Doe mee aan de Mario + Rabbids: Kingdom Battle Community-competitie!

Doe mee aan onze wereldwijde competitie en maak kans op deelname aan een Versus-toernooi tegen andere gehaaide spelers in onze studio.

10-12-201809:00 AM

Meer info