[2019-01-31] End of Season 1

De Winterspelen naderen hun einde... wat nu?

31-01-2019 12:00

Helden,

De Community-competitie is nog steeds aan de gang, maar het einde van de Winterspelen nadert! Velen van jullie hebben alle drie de uitdagingen al volbracht, maar er is nog tijd voor degenen onder jullie die nog steeds al hun moed bij elkaar moeten rapen om de uitdagingen het hoofd te bieden en kans te maken op een ontmoeting met het fantastische ontwikkelingsteam en deel te nemen aan een Versus-toernooi in de studio. Bekijk het overzicht van de Community-competitie om te zien welke uitdagingen momenteel beschikbaar zijn in het eerste seizoen. Je hebt tot 31 januari middernacht om alle drie de uitdagingen te volbrengen en de kansen te doen keren in jouw voordeel.

We selecteren de vier winnaars kort na het einde van het eerste seizoen en nemen contact met ze op in de tweede week van februari.

Bwaaahjour Parijs In maart houden we het eerste Versus-toernooi in onze studio in Parijs. De vier winnaars van het eerste seizoen ontmoeten de ontwikkelaars en mogen laten zien wat ze in hun mars hebben tijdens een Versus-toernooi, waarin ze het ook mogen opnemen tegen de ontwikkelaars! Een goede voorbereiding is cruciaal, zelfs voor helden, dus zorg dat je beslagen ten ijs komt, mocht je een van de gelukkige winnaars zijn.

De Lentespelen staan ook voor de deur, dus zorg dat je blijft trainen ter voorbereiding op de uitdagingen van het tweede seizoen. Het gaat pittig worden!

Hier vind je de spelregels van de Community-competitie.

Recente berichten

Community Competition Anniversary Header

Community-competitie - Eénjarig bestaan

Ons eerste seizoen kwam ten einde op Gamescom 2019. Nu is het tijd om terug te kijken op een competitief jaar met Mario + Rabbids Kingdom Battle!

20-01-202012:00 PM

Meer info

[2019-08-09] Summer Games Winners Header

Community-competitie - De winnaars van de Zomer-spelen zijn...

De Zomer-spelen zijn ten einde en de winnaars zijn bekend!

09-08-201912:00 PM

Meer info

[2019-08-20] Grand Finals Header

We zijn op gamescom, en het is tijd voor de finale van Mario + Rabbids Kingdom Battle!

De MRKB-wedstrijd bereikt zijn climax op gamescom met een confrontatie tussen de seizoenskampioenen en de wildcards!

20-08-201912:00 PM

Meer info

Season 3 Infographic Header Final

Mario + Rabbids: infographic van de Zomer-spelen

Een kijkje in de mijlpalen en statistieken van de Zomer-spelen.

09-08-201912:00 PM

Meer info