Maddie Interview Header

Community-portret #4: Maak kennis met Maddie!

29-03-2019 12:00

Hoi Marisela! Kun je ons iets over jezelf vertellen?

Om te beginnen wil ik het Rabbids-communityteam bedanken voor deze geweldige kans. Ik kan niet geloven dat ik dit mag meemaken! Hoe dan ook, voordat ik begin te ratelen: mijn naam is Marisela Commandary Prudencio, maar ik sta ook bekend als Maddie, en een paar andere namen voor mijn vrienden. (Noem me maar gewoon Maddie!) Ik woon in het noorden, in het prachtige Canada. Ik ben een jongvolwassene die geboren is met passie en liefde voor kunst, in alle verschillende en mooie vormen, sinds ik drie jaar oud was! Ik kan verder niet zoveel over mezelf vertellen, behalve dat ik mezelf heb geleerd om te tekenen, ik van games en het leren van talen als Frans hou, ik een gigantische nerd ben en ik ontzettend veel van katten hou. Om mezelf in een paar woorden te omschrijven: als ik ergens van houd, dan leef ik daarvoor. (Bijvoorbeeld de Rabbids!)

Je bent goed in tekenen! Je hebt het jezelf aangeleerd. Hielp het tekenen van Rabbids om je eigen stijl te ontwikkelen? Of begon je met die gekke beesten toen je je huidige stijl al had?

Eigenlijk wel! Ik teken de Rabbids al zo lang als ik me kan herinneren, maar mijn plotselinge, drastische verandering van stijl kwam doordat ik goed keek naar de verschillende en gekke stijlen in de concepttekeningen voor de games van de Rabbids. Een andere reden is mijn beste vriend, die ik ontmoette door jullie geweldige game! Het afgelopen jaar hebben hij en ik altijd onze liefde voor Rabbids gedeeld door ze bijna dagelijks te tekenen! De afgelopen jaren, en vooral vorig jaar, ben ik me steeds zekerder gaan voelen over mijn kunst, omdat ik leerde om verschillende stijlen te gebruiken. Dat is allemaal dankzij het Rabbids-communityteam en mijn beste vriend! Het is nooit saai om die gekke, lieve wezens te tekenen!


Wanneer zag je de Rabbids voor het eerst?

Het was rond mijn verjaardag of kerst in 2006 toen mijn oom me de nostalgische game Rayman Raving Rabbids gaf. Daar is het allemaal begonnen! Om eerlijk te zijn vond ik de Rabbids eerst een beetje intimiderend... Maar nadat ik de game meerdere keren had gespeeld, begon ik hun vreemde en gekke persoonlijkheden te waarderen en ben ik echt van ze gaan houden. Ik vind ze geweldig, en tot de dag van vandaag blijft mijn liefde voor ze maar groeien en groeien. Ik heb ze echt in mijn hart gesloten! Ik vind het leuk om te bladeren door concepttekeningen, hun geschiedenis, achtergrondverhalen, merchandise, de stripboeken en hun show Rabbids Invasion, waar ik ontzettend van hou! Als het met Rabbids te maken heeft, is de kans groot dat ik het geweldig vind! Ik blijf altijd op de hoogte van het laatste Rabbids-nieuws! Soms vragen mijn vrienden aan me of er nog iets nieuws gebeurt met die pluizige beestjes! Mijn vrienden kennen mij als een grote Rabbids-nerd, en daar ben ik trots op! Rabbids hebben echt een positieve invloed gehad op mijn leven. Als ik wil ontspannen of me nostalgisch voel, speel ik graag alle games die tot nu toe zijn uitgekomen opnieuw. (Niet om op te scheppen, maar ik heb al hun games tot nu toe gekocht en verzameld, uit liefde en toewijding!) Ik word gewoon vrolijk als ik ze zie. J’aime les lapin crétins!

Wat trok je naar de game toen Mario + Rabbids: Kingdom Battle uitkwam?

Behalve dat lieve, ontroerende en iconische moment met Davide Soliani (geen zorgen, ik huilde ook!), vond ik het geweldig hoe de universums van Mario en de Rabbids samenkwamen in iets dat onvoorstelbaar, maar perfect was. En ik denk dat ik voor vele mensen spreek als ik zeg dat het een zeer opmerkelijke game is geworden. Het was veel beter dan ik had verwacht. Ik hou van elk deel van de hele game. De muziek die in je hoofd blijft hangen van de geweldige Grant Kirkhope, de kleurrijke en prachtige omgevingen en werelden, de kleine details, zoals de gekke scènes met de Rabbids in de achtergrond terwijl je door de game loopt... ik kan door blijven praten over hoe veel ik van deze game hou, maar de belangrijkste reden is hoe nieuw en interessant de game en het genre voor mij waren! Ik zie altijd iets nieuws als ik aan het spelen ben!


We houden van de sprekende kleuren in je kunst, dat past goed bij de kleurrijke wereld van Mario + Rabbids. Werk je graag met felle kleuren?

Ah, echt? Ik ben gevleid! Ja, ik probeer graag verschillende soorten kleuren uit als ik teken. Ik probeer de tinten te vinden die passen bij het stuk dat ik aan het tekenen ben. Ik houd van een zacht en kleurrijk palet, dat is zo fijn om naar te kijken. Maar als ik iets over Mario + Rabbids Kingdom Battle teken, is het bijna altijd erg kleurrijk. De game is zelf best wel kleurrijk, dus ik vind het goed passen! Ik probeer niet teveel af te wijken van de tinten en stijl van de game, maar soms is het leuk om te experimenteren en buiten de gebaande paden te gaan...

Je hebt je eigen stijl ontwikkeld, heb je advies voor kunstenaars in de Rabbids-community die hun eigen stijl willen laten zien in hun werk?

Mijn advies is om iets nieuws te proberen, iets geks, iets dat je nog nooit hebt gedaan, en het te blijven proberen! Eén stijl gebruiken is prima, maar net als het leren van nieuwe talen of andere dingen, word je steeds beter als je meer verschillende manieren en vormen kunt gebruiken! Wees niet bang om een andere stijl uit te proberen, is wat ik wil zeggen. Als je graag het roer om wilt gooien, is het handig om je door iets te laten inspireren! Kijk naar je favoriete programma's, kunstenaars, verwijzingen of zelfs tekeningen van je vrienden, als die ook kunst maken! Gebruik die voorbeelden en voeg ze samen om je eigen stijl te maken. Wees niet bang om voorbeelden te gebruiken, iedereen heeft ze nodig. Ze zijn er om je te helpen, te inspireren en hopelijk om je te motiveren.


Waar kunnen we meer van je werk vinden? Waar laat je je kunst zien?

Ik post vaak op mijn Instagram, die helemaal bestaat uit krabbels en mijn liefde voor Rabbids: lapinchatton. Mijn voltooide en grotere werken en de kunst waar ik trots op ben, zet ik op mijn DeviantArt: SilencioCosmos. Tot slot natuurlijk mijn Twitter, PinkuuStinkuu

.

Ik wil nogmaals mijn grote dank uitspreken aan iedereen in het Rabbids-communityteam voor jullie tijd en voor deze prachtige kans. Ik zal het voor eeuwig koesteren. Jullie zijn allemaal zo lief en open als jullie contact opnemen en praten met de community en jullie fans. Ik zal mijn toewijding aan de Rabbids blijven tonen en ze volgen in hun nieuwe, altijd gekke avonturen in toekomstige games. Bedankt!

Recente berichten

[2019-08-09] Summer Games Winners Header

Community-competitie - De winnaars van de Zomer-spelen zijn...

De Zomer-spelen zijn ten einde en de winnaars zijn bekend!

09-08-201912:00 PM

Meer info

[2019-08-20] Grand Finals Header

We zijn op gamescom, en het is tijd voor de finale van Mario + Rabbids Kingdom Battle!

De MRKB-wedstrijd bereikt zijn climax op gamescom met een confrontatie tussen de seizoenskampioenen en de wildcards!

20-08-201912:00 PM

Meer info

Season 3 Infographic Header Final

Mario + Rabbids: infographic van de Zomer-spelen

Een kijkje in de mijlpalen en statistieken van de Zomer-spelen.

09-08-201912:00 PM

Meer info

[2019-05-09] Rabbids Merge Fan Art Contest Header

Winnaars van de Rabbids Merge Fan Art Contest

Deze getalenteerde leden van de community kwamen als winnaar uit de bus!

12-07-201912:00 PM

Meer info