[2019-08-20] Grand Finals Header

We zijn op gamescom, en het is tijd voor de finale van Mario + Rabbids Kingdom Battle!

20-08-2019 12:00

Helden,

De Mario + Rabbids Kingdom Battle community-competitie kende drie superspannende seizoenen, waarin steeds twee helden werden uitgeroepen tot winnaar. Rik en Mozsi traden naar voren als overwinnaars van het Wintertoernooi, en kregen een plek in de finale. In het Lente-toernooi werden Marco en Adrián tot winnaars uitgeroepen, ook zij doen een gooi naar de titel. De Zomer-spelen produceerden nog eens twee kampioenen in de vorm van Ilkka en Terrence. Ze zijn klaar om de strijd aan te gaan met de eerdere seizoenswinnaars.

Maar deze competitie is niet alleen dankzij de finalisten zo geweldig geworden, de hele community heeft echt het beste uit zichzelf naar boven gehaald om een inclusieve, behulpzame en aanmoedigende sfeer te creëren gedurende het hele toernooi! Elk lid van de community heeft een bijdrage geleverd door te helpen bij vragen, elkaar uit te dagen en te strijden. Zo zijn er geweldige resultaten behaald, die je zult kunnen bekijken in onze infographics! Daarom zijn er twee community-leiders geselecteerd om als Wildcards mee te doen aan het toernooi. Deze deelnemers zijn Sam en Joshua!

De finales vinden plaats op het podium van gamescom 2019 met de kwartfinale, halve finale en finale van 20 tot en met 23 augustus.

De winnaar van de finale ontvangt een Replica-Blaffer en een gesigneerde Switch-console!

Kom langs bij de Ubisoft-stand en moedig de finalisten aan voor waarschijnlijk de allerspannendste wedstrijden uit het toernooi! Welke invloed zullen de Wildcards hebben op de uitkomst? Welk seizoen wordt winnaar? Wie wordt de grote kampioen? Wees live getuige van de confrontatie op gamescom en volg de reis van onze kampioenen op de Mario + Rabbids Kingdom Battle Community-Discord.

Recente berichten

Community Competition Anniversary Header

Community-competitie - Eénjarig bestaan

Ons eerste seizoen kwam ten einde op Gamescom 2019. Nu is het tijd om terug te kijken op een competitief jaar met Mario + Rabbids Kingdom Battle!

20-01-202012:00 PM

Meer info

[2019-08-09] Summer Games Winners Header

Community-competitie - De winnaars van de Zomer-spelen zijn...

De Zomer-spelen zijn ten einde en de winnaars zijn bekend!

09-08-201912:00 PM

Meer info

[2019-08-20] Grand Finals Header

We zijn op gamescom, en het is tijd voor de finale van Mario + Rabbids Kingdom Battle!

De MRKB-wedstrijd bereikt zijn climax op gamescom met een confrontatie tussen de seizoenskampioenen en de wildcards!

20-08-201912:00 PM

Meer info

Season 3 Infographic Header Final

Mario + Rabbids: infographic van de Zomer-spelen

Een kijkje in de mijlpalen en statistieken van de Zomer-spelen.

09-08-201912:00 PM

Meer info