Community Competition Anniversary Header

Community-competitie - Eénjarig bestaan

20-01-2020 12:00

Helden,

Vorig jaar introduceerden we de Mario + Rabbids Community-competitie, met drie seizoenen vol unieke uitdagingen! In onze winter-, lente en zomerspelen konden we zien wat voor geweldige spelers de community bevat. Aan het einde van elk studiotoernooi werden de kampioenen gekroond. Toen we de seizoenfinales van het toernooi in onze studio's in Parijs en Milaan hielden, greep ons ontwikkelteam de kans om kennis te maken met onze fantastische spelers en met ze over de game te praten.

Al onze seizoentoernooien bereikten hun hoogtepunt in één groot finaletoernooi op Gamescom, waar elke dag op het Ubi-toneel twee wedstrijden werden getoond. Voor degenen onder jullie die er niet bij waren, hebben we een video gemaakt met de spannendste gebeurtenissen van het event! Onze finalisten waren: Azzkickah, DJMMT, Gorhug, ROMASS, Squadro, TheCrabShack, MrStainless001 en Whopper744.

Na verschillende epische wedstrijden werd Asskickah tot grote kampioen gekroond. Hij had de andere finalisten verslagen in een strijd waar de vonken vanaf vlogen!

We willen iedereen die heeft meegedaan en onze grote kampioen van harte feliciteren!

De competitie mag dan voorbij zijn, als je jezelf nog steeds wilt uitdagen, kun je hier nog toegang krijgen tot onze uitdagingen voor elk seizoen:

Seizoen 1 - Winterspelen

Seizoen 2 - Lentespelen

Seizoen 3 - Zomerspelen

Geniet ervan en ga tot het uiterste!---------------------------------------------------------------------------------------------

Voor het laatste nieuws over Mario + Rabbids Kingdom Battle kun je ons volgen op Twitter @Rabbidsofficial en meepraten op de Community-Discord.

Recente berichten

RabbidsWildRaceHeader2

Wild Race - Gloednieuwe instant-game van Ubisoft Nano

In Rabbids Wild Race, het nieuwe pretpakket in een gratis instant-game van Ubisoft Nano, neem je het in een jetpackrace op tegen andere spelers en moet je obstakels ontwijken, munten verzamelen en op wat hoofden stuiteren op je weg naar de eindstreep.

10-12-202005:00 PM

Meer info

Community Competition Anniversary Header

Community-competitie - Eénjarig bestaan

Ons eerste seizoen kwam ten einde op Gamescom 2019. Nu is het tijd om terug te kijken op een competitief jaar met Mario + Rabbids Kingdom Battle!

20-01-202012:00 PM

Meer info

[2019-08-09] Summer Games Winners Header

Community-competitie - De winnaars van de Zomer-spelen zijn...

De Zomer-spelen zijn ten einde en de winnaars zijn bekend!

09-08-201912:00 PM

Meer info

[2019-08-20] Grand Finals Header

We zijn op gamescom, en het is tijd voor de finale van Mario + Rabbids Kingdom Battle!

De MRKB-wedstrijd bereikt zijn climax op gamescom met een confrontatie tussen de seizoenskampioenen en de wildcards!

20-08-201912:00 PM

Meer info