RabbidsWildRaceHeader2

Wild Race - Gloednieuwe instant-game van Ubisoft Nano

10-12-2020 05:00

In Rabbids Wild Race, het nieuwe pretpakket in een gratis instant-game van Ubisoft Nano, neem je het in een jetpackrace op tegen andere spelers en moet je obstakels ontwijken, munten verzamelen en op wat hoofden stuiteren op je weg naar de eindstreep. De Rabbids staan erom bekend dat ze in vreemde situaties terechtkomen, van making a mess in space tot het binnenvallen van populaire streamingdiensten, maar dit keer moet je ze helpen op hun weg naar succes. Voor Nano-games hoef je niks te downloaden, het spel draait direct in je browser op pc of mobiel. Met een besturing met een enkele aanraking is Rabbids Wild Race makkelijk te begrijpen voor spelers van alle leeftijden.

Rabbids Wild Race Gameplay

Het team van Ubisoft Nano is daarnaast trots dat Rabbids Wild Race wordt gehost op Poki.com, een wereldwijd platform voor games dat het ultieme online speelveld wil worden voor spelers en ontwikkelaars. Poki bereikt ruim 30 miljoen maandelijkse spelers wereldwijd en is vertaald in 28 talen. Met veel gratis toegankelijke games voor spelers van alle leeftijden tillen zij het plezier naar een hoger niveau.

Blijf op de hoogte van toekomstige games van Ubisoft Nano en houd Ubisoft News in de gaten voor alles over Ubisofts teams en studio's.

Play Now!

Recente berichten

RabbidsWildRaceHeader2

Wild Race - Gloednieuwe instant-game van Ubisoft Nano

In Rabbids Wild Race, het nieuwe pretpakket in een gratis instant-game van Ubisoft Nano, neem je het in een jetpackrace op tegen andere spelers en moet je obstakels ontwijken, munten verzamelen en op wat hoofden stuiteren op je weg naar de eindstreep.

10-12-202005:00 PM

Meer info

Community Competition Anniversary Header

Community-competitie - Eénjarig bestaan

Ons eerste seizoen kwam ten einde op Gamescom 2019. Nu is het tijd om terug te kijken op een competitief jaar met Mario + Rabbids Kingdom Battle!

20-01-202012:00 PM

Meer info

[2019-08-09] Summer Games Winners Header

Community-competitie - De winnaars van de Zomer-spelen zijn...

De Zomer-spelen zijn ten einde en de winnaars zijn bekend!

09-08-201912:00 PM

Meer info

[2019-08-20] Grand Finals Header

We zijn op gamescom, en het is tijd voor de finale van Mario + Rabbids Kingdom Battle!

De MRKB-wedstrijd bereikt zijn climax op gamescom met een confrontatie tussen de seizoenskampioenen en de wildcards!

20-08-201912:00 PM

Meer info