Geschiedenis

De meest vooraanstaande historici hebben hun kennis aangeboden en verscheidene aanwijzingen verzameld om het verleden van de Rabbids te reconstrueren. Hoewel ze in 2006 bekendheid kregen door hun eerste computerspel, doen aanwijzingen vermoeden dat de Rabbids invloed hebben gehad op onze eigen geschiedenis.

- 17,000

Eerste aanwijzingen

Rotstekeningen in Lascaux geven onverklaarde voorstellingen weer van kleine wezens met 2 lange oren en tanden. Zouden dit de eerste aanwijzingen kunnen zijn die duiden op de aanwezigheid van Rabbids op Aarde?

- 1500

Egyptische Plagen

De Rabbids blijven de Aarde verkennen en brengen verwoesting in Egypte. Deze periode zal later bekend staan als de "Egyptische Plagen".

1789

Franse Revolutie

14 juli, 's middags. Twee Rabbids krijgen ruzie over iets onbelangrijks. Ontaardt al snel in de Franse Revolutie.

1969

Eerste voetstappen op de maan

In luly 1969 landt de Apollo 11 op de maan. Geen Rabbids te zien?! Daarom hebben ze waarschijnlijk de landingsplek "Zee van Kalmte" genoemd.

2006

Eerste computerspel

Het begon allemaal met een computerspelletje. Rayman Raving Rabbids liet ons kennismaken met het wereldwijde fenomeen van de Rabbids. Dit is de eerst vastgelegde verschijning van de Rabbids, die de wereld van Rayman binnendrongen en verziekten in dit memorabele Wii gezelschapsspel.

2007

Invasie van de Aarde

Na het succes van hun eerste spel komen de Rabbids terug. Dit keer hebben ze een nieuw doel: de invasie van de planeet Aarde! Oppassen geblazen.

2008

Financiële crisis

The Rabbids hadden “Wall Street” gezien en begonnen zich te mengen in de financiële sector. Ze kwamen met een nieuw concept: rommelhypotheken…

2008

TV sterren

De Rabbids maken Rayman nog één keer helemaal gek. Dit keer nemen ze alle media over, van muziek tot films - zelfs TV-reclames!

2009

Allemaal naar de maan

De Rabbids staan niet meer in de schaduw van Rayman en schitteren in hun eigen komische avontuur! Zoals altijd hebben ze een plan dat niet kan mislukken: stapel allemaal voorwerpen op zodat ze terug kunnen klimmen naar hun huis, de maan... of ergens in de buurt!

2010

Tijdreizen

In hun meest recente poging om de Aarde te veroveren stuiten de Rabbids op een tijdreizende wasmachine. Ze trekken erop uit om onze geschiedenis binnen te vallen!

2012

1 miljoen fans

De Rabbids mogen er dan niet in zijn geslaagd om de Aarde te in te nemen, maar met hun parodieën en rare ideeën hebben ze zeker weten Facebook veroverd.

2012

Lol in de achtbaan

Om de komst van de WiiU te vieren, hebben de Rabbids een pretpark overgenomen. Ongetwijfeld hebben ze lol met alle attracties en spelletjes.

2013

Rabbids Invasie TV serie

De invasie van de planeet door de Rabbids neemt een nieuwe wending als ze hun eigen TV serie krijgen. Ontdek het dagelijks leven van de Rabbids terwijl ze onze wereld verkennen.

2015

Ontdekking van Virtual Reality

The Rabbids gaan spannende dingen meemaken tijdens hun Virtual Reality-avontuur.

2016

Olympische ambitie

De Rabbids zijn vastbesloten om mee te doen aan de Olympische Spelen in Rio van 2016… maar verrassend genoeg kwalificeren ze zich voor geen enkele sport. Usain Bolt kan gerust zijn.

2016

Tiende verjaardag

De Rabbids vieren hun tienjarig bestaan. Ongetwijfeld zijn ze klaar voor een wild feest, en vele jaren van plezier!

2017

Rabbids in je broekzak

Na spelcomputers breiden de Rabbids hun activiteiten uit naar smartphones. Ze zijn nu altijd bij je tijdens dit nieuwe avontuur om de maan te bereiken!

2017

Mario en de Rabbids!

Dit is het verhaal van de onverwachte ontmoeting tussen de meest iconische game held aller tijden, Mario, en de brutale, chaotische & schattige Rabbids.

Wordt vervolgd....

Mis het niet!