Rabbids ID

De Rabbids zijn een inheems volk van konijnen dat zich gedurende honderd jaar heeft ontwikkeld en aangepast aan onze consumptiemaatschappij, zonder dat mensen hen hebben ontdekt.
Niemand weet precies waar ze vandaan komen, maar gebaseerd op verschillende aanwijzingen die aan de oppervlakte zijn gekomen, hebben wetenschappers een aantal van hun eigenschappen ontdekt.

Karakter

The Rabbids mogen dan een hoog ontwikkelde levensvorm zijn (tenminste, dat vinden ze zelf), maar dat weerhoudt ze er niet van om zich als verwende kleuters te gedragen: prikkelbaar, impulsief, irrationeel en dom. Maar door deze chaotische eigenschappen belanden ze in de meest grappige situaties, terwijl ze onze wereld verkennen en vernielen!

 

Lengte en Gewicht

De Rabbids mogen dan een raar lijf hebben - uitermate bleek, klein, korte beentjes, geen vingers en lange oren - maar ze moeten niet worden onderschat!

  • LENGTE:
    Zo'n 80cm from van top tot teen
  • GEWICHT:
    Wie zal het zeggen? Probeer jij ze maar een stil te laten staan op een weegschaal!

Bwaaah

Rabbids maken zenuwtrekjes met hun ogen en zijn zeer vatbaar voor paniekaanvallen als ze gefrusteerd raken. Als dat gebeurt worden hun ogen rood en schreeuwen ze hun beroemde zin: “Bwaaah!”.

Rabbids got Talent

Tijdens de verkenning van onze wereld hebben de Rabbids onze hedendaagse populaire cultuur uitvoerig bestudeerd - TV, Internet, Films, Stripboeken. Nu ze dit tot zich hebben genomen vertolken ze onze klassiekers... op de Rabbid-manier. Pas op Hollywood!

Meesters der vermomming

De Rabbids zijn niet alleen gewoon witte konijnen. Om zo goed mogelijk in onze wereld te passen zijn ze meesters geworden in de kunst van het vermommen. Net als spionnen, maar dan minder stijlvol.

Mis het niet!